Waar iedereen zichzelf mag zijn!

Actueel

Kaartjes kopen voor Rocky over the Rainbow

Over een paar weken is het zo ver! Dan tonen de leerlingen van Theaterklas 4 de meesterproef in de vorm van een musical . Onze vierdejaars vertolken het stuk ‘Rocky over the Rainbow’,  een samensmelting van twee musicals: ‘Rocky Horror Picture show’ en ‘The Wizard of Oz’. Jij komt toch ook kijken? 

Lees meer...

Vanaf 19 februari heten wij Nuenens College

Na de carnavalsvakantie zullen wij de naam Pleincollege Nuenen voorgoed achter ons laten. Vanaf maandag 19 februari zal de naam Nuenens College klinken als er naar school wordt gebeld, zullen brieven het nieuwe logo dragen, en zullen e-mailberichten van ...@nuenenscollege afkomstig zijn.  
 

Aftellen tot nieuwe website

Op 1 maart 2018 gaan we over op onze nieuwe website! 


[powr-countdown-timer id="f0534695_1517816579996"]

nuenenscollege logo

En de winnaar is...

IMG 0031
Tijdens onze open dag mocht bezoekers raden hoeveel euro aan boodschappen er in de Jumbo-boodschappenkar te vinden was. De antwoorden waren heel uiteenlopend: van € 38,41,- tot € 350,-. Het meest originele antwoord kwam van Jos Derks: ‘gratis’. Finn Vermeulen van basisschool de Klimboom uit Eindhoven wist het werkelijke bedrag het beste te benaderen. Hij had €105,50 opgeschreven en het juiste bedrag was €104,76. Finn heeft zijn prijs al in ontvangst genomen.

Geslaagd Wintersportkamp

Wintersportkamp2018
We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Wintersportkamp. De sfeer was goed, het weer was goed en er is heel fanatiek gesport. We hopen dat jullie net zo genoten hebben als de docenten!

Terugblik Open Dag

Leerlingen van onze school vloggen tijdens de Open Dag. Check de vlogs hieronder:

Lees meer...