Waar iedereen zichzelf mag zijn!

Actueel

PCN schaak- en damtoernooi 2018

Het is inmiddels een mooie en leuke traditie. Voor de 34e keer organiseert Pleincollege Nuenen (met medewerking van de SchaakVereniging Nuenen en in samenwerking met de Interscolaire Sportraad Nuenen) het PCN schaak- en damtoernooi. Op woensdagmiddag 24 januari is het zo ver. In de aula van basisschool de Wentelwiek nemen basisschoolleerlingen het tegen elkaar op van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur.

Voor wie?
Basisschoolleerlingen kunnen meedoen aan dit toernooi. Een team bestaat uit vier kinderen uit groep 6, 7 of 8, eventueel aangevuld met één wisselspeler. Per team is een volwassen begeleider aanwezig. Lijkt het je leuk om het met jouw team op te nemen tegen andere teams? Schrijf je dan snel in!

Inschrijven
Inschrijven kan door een mail te sturen naar: L.Driessen@onsnet.nu. Vermeld de naam van de school en het adres, het aantal teams en de namen, telefoonnummers en mailadressen van teamleden en de contactpersoon. Je kunt je tot vrijdag 12 januari inschrijven.

Sfeer proeven?
Wil je alvast sfeer proeven? Check: www.svnuenen.nl, kies daar ‘Jeugd’ en dan ‘PCN schaak- en damtoernooi’. Daar vind je ook de lijst met inschrijvingen.