Waar iedereen zichzelf mag zijn!

Actueel

Informatieavond Londenreis

londen tbv internet
Afgelopen donderdag, 28 september 2017, hebben wij de laatste informatieavond gehouden voor de Londenreis 2017. Helaas heeft een aantal mensen de informatie op de site niet tijdig gezien of kon om een andere reden de avond niet bijwonen. We hebben op deze avond algemene informatie gegeven, waarvan u hieronder de presentatie terug kunt lezen.

 

Powerpointpresentatie
De presentatie (PowerPoint) is [hier] terug te lezen.

Calamiteitenplan
Tijdens de avond hebben we het ook gehad over ons calamiteitenplan, waarvan u [hier] de geschreven versie kunt vinden. Ook hebben we het gehad over de speciale Facebookpagina. Na deze algemene informatie zijn we per groep bij elkaar gaan zitten om het groepsprogramma door te nemen. De leerlingen en één van hun ouders hebben hierbij het informatieboekje ontvangen, evenals de informatie over de Facebookpagina.

Niet aanwezig?
Indien u of uw kind niet aanwezig waren, kan uw kind het boekje én de informatie over de Facebookpagina opvragen bij zijn of haar begeleider. Op de laatste pagina van de PowerPoint kunt u zien wie dat is. De gastgezinnen zijn op dit moment nog niet bekend. Ik kan dus nog niet aangeven of alle gewenste combinaties van de gastgezinnen ook verwezenlijkt kunnen worden. Indien dit niet kan neem ik contact op met de betreffende leerlingen, zodat we gezamenlijk naar oplossingen kunnen zoeken. Mocht dit niet lukken, dan beslis ik. Dat zou echter de eerste keer zijn. Mocht u nog vragen hebben over de informatie, verzoek ik u om contact met mij op te nemen.

Met vriendelijke groet, Frank Buizert Coördinator Londenreis (f.buizert@pleincollegenuenen.nl)