Waar iedereen zichzelf mag zijn!

Actueel

Werelds festival: gezellig én leerzaam

Werelds Festival
De eerstejaars leerlingen van Pleincollege Nuenen hebben tijdens het Werelds Festival op vrijdag 30 juni € 510,33 ogehaald voor KIKA. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Hieronder vind je een kort verslag.

Onze eerstejaars leerlingen hadden hun uiterste best gedaan om de kraampjes zo sfeervol mogelijk in te richten. En dat was gelukt!. Ook waren er tal van heerlijke wereldse hapjes bereid. Elk groepje leerlingen ging aan de slag met een eigen land/streek. Van Italië tot Ibiza en van Suriname tot Australië. Alle zintuigen werden geprikkeld. 

Goed doel

De opbrengsten van het festival gaan naar een goed doel, in dit geval KIKA. KIKA gebruikt het geldvoor onderzoek naar kinderkanker. 
 
Jury

Een deskundige jury bekeek alle kramen én proefde de hapjes. Er werd een top 3 bekendgemaakt van de best uitziende kramen en lekkerste hapjes. Ook werd een top 3 gemaakt van de groepjes die het meeste geld ingezameld hebben. Geslaagd festival
Docent Susan van Uden kijkt met een heel goed gevoel terug op vrijdag 30 juni: ‘Een kleurrijk en gezellig festival, waar de leerlingen én de docenten echt van hebben genoten.

Best uitziende kraam
1 Italië 1C: Kyra, Jessie, Demir, Jim
2 Ibiza 1E: Ilona, Annemijn, Bibi
3 Spanje 1A: Anne, Nina, Wissale, Nandani, Sanne

 
Beste hapjes
1 Amerika/Engeland 1C: Sasha, Juul, Cas, Bram, Roy
2 Suriname 1E: Joost, Rayn, Jens, Timo de G
3 Italië 1C: Kyra, Jessie, Demir, Jim
 
Meeste geld opgehaald
1 Suriname 1E: Joost, Rayn, Jens, Timo de G. € 60,15,-
2 Amerika/Engeland 1C: Sasha, Juul, Cas, Roy, Bram: € 45,45,-
3 Australië 1E: Lotte, Kim van Z, Rick, Bas R, Matthijs: € 31,10,-